Opel Frontera Elektrik Güncel Kampanyalı Fiyat Listesi

18.05.2024 2 Dakika Okuma Süresi

Haziran ayında sıfır km Opel Frontera Elektrik modelleri kaç lira oldu? Opel Frontera Elektrik modelleri ne kadar? Opel Frontera Elektrik modelleri fiyat listeleri belli oldu mu? Merak mı ediyorsunuz Opel Frontera Elektrik modellerine ait kampanyalı fiyat listelerini, son üç aylık fiyat değişimlerini, modellere ait teknik bilgileri sayfamızda bulabilirsiniz.

Opel Frontera Elektrik modellerine ait 2024 Haziran ayı fiyat listelerini aşağıda bulabilirsiniz.

2024 Haziran Opel Frontera Elektrik Sıfır Araç Fiyat Listesi

Opel Frontera Elektrik modelinde 83 kW (113 bg) güç üreten bir elektrik motoru bulunuyor. Opel Frontera Elektrik 400 km'ye kadar menzil sunabiliyor. Bagaj hacmi 460 L olan Opel Frontera Elektrik 100 kW DC ve 7,4 kW AC şarjı destekliyor.

Opel Frontera Elektrik yeni Opel "Şimşek" logosunu ve Vizör isimli ön paneli barındırıyor. Opel Frontera Elektrikte otomatik uzun far özellikli Eco LED farlar, iki adet 10 inçlik ekrana sahip yeni nesil bilgi-eğlence sistemiyle sunulan Opel'e özgü, tamamen dijital Pure Panel kokpit bulunuyor.

 Opel Frontera Elektrikte ön tarafta bulunan kablosuz şarj ünitesi ve iki USB bağlantı noktası ile ikinci sırada bulunan iki adet USB bağlantı noktası sayesinde mobil cihazlar kolayca şarj edilebiliyor.

Model2024 Haziran Fiyat
(2024MY)
Opel Yeni Frontera Elektrik


Yorumlar

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.