2019 Cenevre Otomobil Fuarında Sergilenen Yeni Modeller

19.03.2019 2 Dakika Okuma Süresi

2019 Cenevre Otomobil Fuarı

2019 Cenevre Otomobil Fuarı 5 - 17 Mart 2019 tarihleri arasında yapıldı. Birbirinden güzel modellerin sergilendiği fuarda göze çarpanları sizler için derledik.

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo, 2019 Cenevredeki fuarda Stelvio tanıtttı.

.

Audi Q4 E-Tron Consept

Audi, bu hafta bir tasarım taslağıyla canlandırdığı Cenevre'deki yeni S4 E-Tron Konseptini tanıtacak. Q4 E-Tron, VW Grubunun yeni VW ID EV'yi destekleyen yeni MEB elektrikli araç platformunu temel alacak. VW ID'den farklı olarak, yine de, Kuzey Amerika'daki Q4 E-Tron'un üretim versiyonunu alabilir.

BMW

BMW, dördüncü nesil plug-in hibrit elektrikli tahrik sistemi ile bir dizi otomobili görücüye çıkaracak. Bu, BMW için çok önemli olacak ve birçok otomobil üreticisi eski dizel müşterilerini hafif hibrit, hibrit ve takmalı hibrit güç aktarma sistemlerine sahip yeni modellere yönlendirmeyi planlıyor.

Subaru Viziv

Ferrari Pista 2019

Ford RS

Lamborghini Huracan

Honda Urban EV Consept

Kia Niro

Cenevre Otomobil Fuarı'nda  en ilgi çekici konsept otomobillerden biri, otomobil üreticisi Kia'nın e-Niro elektrikli otomobili.

Mercedes AMG GT

Tata Motors
Tata Motors, Indica günlerinden beri Geneva Otomobil Fuarı'nda düzenli olarak devam etti. Üretici geçen yıl Cenevre'de 20 yılını tamamladı ve çok ilginç E-Vision konseptini sergiledi. 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki 21. turu için Hintli otomobil devi, yıllık etkinlikte büyük bir açıklama yapmayı planlıyor ve yeni nesil binek araçlarını global platformda sergiliyor olacak.

 






Blog

Yorumlar

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.