Yeni Mercedes X Class V6

24.03.2019 4 Dakika Okuma Süresi

Mercedes Benz X-Class

Mercedes Benz X-Class üç farklı donanım paketi ile satışa sunuluyor.  Vergi indirimi ile birlikte yaklaşık 55 Bin Tl'lik indirim sunuluyor.

Doğanın zorluklarına karşı kullanılan Pick-up  modeli araç dünyasında artık mercedes rüzgarı esmeye başladı.  Zorlu arazi koşullarının üstesinden rahatlıkla gelecek kadar dayanıklı ve güçlü, büyük şehirlerin kaosunda dikkatleri üzerinize toplayacak kadar etkileyicidir. 

Gündelik iş hayatının fonksiyonel ve güvenilir ortağı olmasının yanı sıra, özel hayatınızdaki aktivitelerinizde de en iyi yol arkadaşınızdır. Farklı hayat tarzlarını tamamen yepyeni bir biçimde bir araya getiren X-Class Premium pick-up segmentinde yerini almış durumda.

Mercedes Benz X-Class Pure Modelinde Neler Var?


İyi düşünülmüş işlevselliğiyle gündelik hayatın zorlu görevlerine hazırlıklıdır. Sahip olduğu klima sistemi, bilgi, eğlence ve bağlantı imkanları sağlayan 7” ekranlı Audio 20 USB ve çok yönlü ayarlanabilir sürücü ve ön yolcu koltukları rahatlık ve konforu ön plana çıkartır. Yükleme alanının her iki yan duvarında bulunan toplam dört adet sabitleyici halka, yükleri güvence altına almayı kolaylaştırır. Ön sis farları sürüş güvenliğini arttırırken, LED kasa aydınlatması ise karanlıkta yüklemeyi sağlar.

Mercedes Benz X-Class Progresive Modelinde Neler Var?


Çok yönlülüğü ve yüksek donanımıyla zorlu görevlere ve anlık maceralara hazırdır. Kaliteli donanım ve konfor seviyesiyle diğer araçlardan ayrılır. 18”e varan koyu renk boyalı hafif alüminyum alaşımlı jantlar, spor görünümlü gösterge paneli ve gümüş krom kaplamalı hava çıkış kanalları bu aracın dinamik karakterini ortaya koyar. Dokunmatik kumanda paneli (Touchpad) ile 7” ekranlı, geri görüş kamerasına sahip Audio 20 CD eğlenceyi bilgi ve iletişimle birleştirir. Yükleme alanının 3 duvarındaki yük sabitleme rayları iş veya spor malzemelerini sabitlemeyi mümkün kılar. 4x4 araçlarda arka diferansiyel kilidi en zorlu koşullarda aracın yola devam etmesini sağlar. Otomatik kararan iç dikiz aynasına entegre pusula ise şunu gösterir: “Kesinlikle doğru yoldasınız.”

Mercedes Benz X-Class Progresive Modelinde Neler Var?


Cazibeli donanımıyla, tasarım, konfor ve değer algısını yepyeni bir seviyeye taşıyor. Bunlara yüksek teknolojili LED farlar, KEYLESS-GO, elektrikli olarak ayarlanabilir, bel destekli ön koltuklar, THERMOTRONIC klima, 360 derece kamera ve PARKTRONIC örnek olarak gösterilebilir. 6 çift kollu tasarıma sahip 19” hafif alüminyum alaşımlı jantlar, krom kaplamalı dış görünüş elemanları ve LED teknolojisine sahip arka farlar POWER serisinin üstünlüğünü görsel olarak da ortaya koyar. Premium etkisi, iç alandaki ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber döşemeler ve dikişli deri gösterge paneli ile kendini göstermeye devam eder. Bu seriye özel, mat siyah, kahverengi ahşap ve alüminyum görünümünde dekoratif öğe seçenekleri ile çekicilik artar.


Otomobiller ile ilgili pratik bilgiler ve arıza çözümleri için www.otomobilblog.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.





Blog

Yorumlar

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.